Segueix-nos a les xarxes socials:

CCOO acusa la direcció de Lledoners «d’espiral de deixadesa»

El sindicat CCOO, majoritari al centre penitenciari de Lledoners, acusa la direcció del centre d’estar en un «espiral de deixadesa, de despropòsits i d’erràtica gestió». Segons el sindicat, la direcció del centre actua amb «caciquisme» i «castiga funcionaris» del centre. Això es tradueix amb «l’obertura indiscriminada d’expedients disciplinaris i informacions reservades a la meitat dels caps de serveis del centre», afirma el sindicat en un comunicat.

L’últim episodi, assegura el sindicat, ha estat «premiar» un intern que hauria amenaçat de mort un funcionari i d’agredir sexualment la seva dona i la seva filla.

Sempre segons el sindicat, es tracta d’un intern amb antecedents per violència institucional, que es va autolesionar i la resposta de la direcció del centre, segons assegura CCOO, ha estat donar saldo a l’intern per poder fer trucades i compres a la presó i retornar-lo al mòdul 8 que és on va tenir lloc l’incident amb el funcionari.

Segons el sindicat, amb aquest comportament, la direcció «hauria d’haver aplicat un primer grau al pres» i haver denunciat els fets, cosa que, CCOO assegurar que no s’ha produït.

Prem per veure més contingut per a tu