Segueix-nos a les xarxes socials:

Els jutjats de la Catalunya Central incorporen set jutges de l’última promoció

Els jutjats de la Catalunya Central incorporen set jutges de l’última promoció

Un total de set jutges dels 188 integrants de l’última promoció de l’escola judicial i que ahir van rebre els seus despatxos, tenen com a destí jutjats de la Catalunya Central.

D’aquests set jutges de les comarques centrals, cinc tenen com a destí els jutjats de primera instància i instrucció d’Igualada, de manera que tots els jutjats que hi ha actualment a la capital anoienca tindran un jutge acabat de sortir de l’escola judicial.

Pel que fa als altres dos nous jutges que tenen com a destinació un jutjat de les comarques de cobertura informativa de Regió7, un té plaça al jutjat de primera instància i instrucció número 1 de Manresa mentre que l’altre, exercirà al jutjat de primera instància i instrucció número 7 de Martorell.

Els nous jutges van rebre ahir el despatx judicial en un acte a Barcelona en el qual el rei Felip VI els va demanar que actuïn amb «independència, imparcialitat i coneixements jurídics», però també «valors, principis ètics i rectitud professional i personal» per mantenir la legitimitat del sistema judicial. L’any passat, el rei no va assistir a aquest acte per indicació del govern espanyol enmig de la polèmica per la inhabilitació del president de la Generalitat Quim Torra.

Prem per veure més contingut per a tu