Aquest pont llarg s'acosta al seu final i aquest dilluns a la tarda s’han registrat les primeres cues per l'operació tornada. El Servei Català de Trànsit avisa que l'afluència més gran de vehicles es preveu entre aquest dilluns i la tarda de dimecres.

Cues cap a Barcelona

Com ja va passar divendres, les retencions més importants a la Catalunya Central s’han registrat aquest dilluns a la tarda a la C-16 al Berguedà i a la C-55 al Bages. Si bé fa tres dies les cues eren de pujada a les zones de muntanya, aquest dilluns han sigut de baixada.

A la C-16, els col·lapses han començat a primera hora de la tarda. Al voltant de les cinc, hi havia trams amb set quilòmetres de retencions, xifra que ha arribat fins als dotze en alguns moments. A dos quarts de vuit, les retencions s'enfilaven als deu quilòmetres a Cercs i als set a Berga. Posteriorment, han anat disminuint.

Aquest vial ha registrat cues d'un quilòmetre a última hora de la tarda a Sant Vicenç de Castellet.

La C-55 també ha començat a notar les retencions a primera hora de la tarda. A Castellgalí les cues han oscil·lat entre els quatre i els cinc quilòmetres en sentit Barcelona i a Castellbell i el Vilar, entre els dos i els tres en el mateix sentit.