Segueix-nos a les xarxes socials:

Detenen un home a Pontevedra per tancar la seva parella perquè no sortís sola

La dona feia tres mesos que vivia amb el presumpte agressor, després d'haver-se conegut per les xarxes socials

Detenen un home a Pontevedra per tancar la seva parella perquè no sortís solaEP

Un home de 39 anys ha estat detingut per la Policia Local de Pontevedra acusat d'exercir violència masclista sobre la seva parella, a la qual tancava a casa quan ell se n'anava a treballar per a impedir que sortís sola al carrer. La detenció es va produir diumenge passat, a les tres de la tarda, després que la dona cridés plorant a la Policia Local per relatar que havia estat agredida per la seva parella.

Els agents van localitzar a la víctima prop de l'estació d'autobusos de Pontevedra i la dona els va explicar que feia poc temps que era a la ciutat, ja que portava vivint amb la seva parella tres mesos, després d'haver-se conegut per les xarxes socials.

La dona, que tenia diverses lesions a les cames, va assegurar que després d'una discussió, la seva parella li va indicar que abandonés l'habitatge i quan ella sortia pel portal, ell li va propinar una forta empenta per darrere, tirant-la a terra i causant-li ferides als genolls. Des que va arribar a Pontevedra, segons el seu relat, no li permetia sortir sola el carrer i la tenia tancada quan ell anava a treballar, ja que es tractava d'una persona molt gelosa.

L'home ja ha estat detingut i ha passat a disposició judicial.

Prem per veure més contingut per a tu