Les sirenes dels cotxes patrulla enceses i una seixantena d'agents en fila a la porta de la comissaria. Amb aquest gest, la Policia Local de Manresa ha dit adeu al seu cap, Jordi Mora. El fins ara màxim responsable es jubila. "Marxo amb la satisfacció d’haver tingut l’oportunitat de comandar una policia important, la de la meva ciutat i això és una satisfacció pura", ha dit aquest dimarts en la seva última entrevista com a cap, que ha publicat Regió7.

Jordi Mora marxa després de 10 anys com a màxim responsable d'aquest cos i 41 anys de servei a Manresa. També han estat presents en l'homenatge l'alcalde de Manresa, Marc Aloy, i el regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Joan Calmet.

En veure el desplegament a la porta de la comissaria de Manresa, el cap ha volgut agrair el gest de tots els presents. Així es pot veure en un vídeo publicat al perfil de Twitter de la Policia Local. "Quan es jubila una bona persona passen coses així. Una seixantena d'agents han volgut acomiadar el cap de la policia local en el seu darrer dia de feina. 41 anys de servei a Manresa! Inspector Mora, el trobarem molt a faltar. Gràcies, gràcies, gràcies", han dit en el missatge que acompanya el vídeo.

El màxim responsable de la Policia Local s'ha acomiadat un a un dels seus companys i ho ha fet amb abraçades plenes de gestos de complicitat. Després de 10 anys com a màxim responsable i una pandèmia entremig, ara sí, Mora penja l'uniforme que tants anys ha portat.