Segueix-nos a les xarxes socials:

Detingut un criador de cavalls de València per matar d'una pallissa un empleat

El presumpte homicida va abandonar a la seva víctima agonitzant a les portes d'un hospital després d'acusar-lo de trencar una aixeta

Detingut un criador de cavalls de València per matar d'una pallissa un empleatEPC

La Policia Nacional ha detingut un criador de cavalls de Torrent de 58 anys acusat d'haver causat la mort d'un treballador seu a qui va abandonar agonitzant a les portes de l'Hospital General de València després de presumptament haver-li propinat una brutal pallissa. Pel que sembla, l'arrestat hauria agredit i colpejat amb una aixeta el cap de la víctima.

Segons haurien revelat les investigacions desenvolupades en els últims sis mesos, els cops i el maltractament eren habituals, tant al mort com a un altre treballador, als qui, segons afirma la Policia, ni tan sols pagava el salari des de feia diversos anys.

Els agents també han constatat durant la investigació que tots dos vivien en la granja de cavalls en un règim de quasi esclavitud, en condicions infrahumanes.

Abandonat a urgències

El grup d'homicidis del cos policial va assumir la investigació després que l'Hospital General emetés un comunicat judicial per l'abandó, a les portes del centre, d'un home malferit, amb el cos cobert de cops. L'home va morir minuts després, possiblement a causa d'una parada cardiorespiratòria.

Gràcies a l'enregistrament de les càmeres de seguretat de l'hospital, els agents van poder identificar el vehicle del sospitós, a partir del model i del color. Amb aquestes dades, van arribar fins a l'amo del vehicle, un empresari de Torrent de 58 anys, amo d'una granja de cavalls en l'anomenada Finca Santonja.

Pel que sembla, el sospitós hauria deixat a l'hospital al seu treballador dient que havia patit un accident laboral, però els forenses van determinar que les lesions no eren en absolut fortuïtes. De fet, van concloure que els cops haurien estat produïts amb un objecte contundent i amb vores esmolades i que la mort li hauria sobrevingut a conseqüència d'un infart provocat per aquests cops previs.

Després d'una laboriosa recerca, els agents van detenir a principis d'aquesta setmana al presumpte homicida, que va passar a la disposició del jutge d'Instrucció número 3 de Torrent divendres passat. El magistrat, a sol·licitud del fiscal, va decretar l'ingrés a la presó de l'acusat.

Durant el registre dut a terme aquesta setmana a la granja de cavalls de competició, els especialistes del grup d'Homicidis van trobar objectes personals de la víctima, "alguns d'ells de gran valor econòmic", va informar ahir la Policia, la qual cosa prova que portava anys residint en aquell lloc.

Prem per veure més contingut per a tu