Cas Obert - Regió7

Cas Obert - Regió7

Estabilitzat l'incendi que ha cremat 15 hectàrees a Cabrianes

El foc ha començat a 2/4 de 5 de la tarda en una zona de camps a tocar la C-25

Incendi entre Artés i Cabrianes (16 de juny)

Incendi entre Artés i Cabrianes (16 de juny)

Para ver este vídeo regístrate en Regió7 o inicia sesión si ya estás registrado.

Incendi entre Artés i Cabrianes (16 de juny) Pau Brunet

Un incendi ha calcinat aquest dijous 15 hectàrees de conreus a tocar de l'eix Transversal (C-25), entre els nuclis d'Artés i Cabrianes, a Sallent. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís cap a 2/4 de 5 de la tarda i, tot i que les flames avançaven cap a un bosc, poc abans de les 7, el cos ha explicat que l'evolució de les flames era "favorable".

Inicialment s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers i després se n'hi han sumat vuit més. També hi han treballat membres de les ADF i pagesos de la zona han llaurat amb tractors per evitar que el flanc dret progressés.Actualment, l'incendi ja s'ha estabilitzat.

A Artés, aquest dijous s'ha assolit una de les temperatures més altes registrades pel Servei Meteorològic de Catalunya, 40.9 graus.

Paral·lelament al del Bages, els Bombers segueixen centrats en l'extinció dels tres grans focs forestals que ara mateix cremen a Catalunya. Són els de Baldomar, al municipi d’Artesa de Segre (La Noguera); el de Castellar de la Ribera, al Solsonès; i el de Corbera d’Ebre, a la Terra Alta.

Compartir l'article

stats