Un vintena d’interns de la residència Mas Planoi de Castellgalí han hagut de ser desallotjats aquesta la tarda per un incendi que s'ha originat en un punt molt proper a les instal·lacions. Tot i això, cap de les persones que en aquell moment es trobava a l’interior de l’equipament ha resultat afectada pel foc ni pel fum, segons fonts dels Bombers de la Generalitat.

Segons les mateixes fonts, l’incendi s'ha iniciat al nucli de Mas Planoi, en un punt que es trobava a tocar de la residència d’avís. 

En concret, les flames han començat en una caseta prefabricada i també han afectat unes barraques, una caseta de fusta i algunes restes de plàstic que hi havia a la zona. Aquest fet ha provocat una important entrada de fum a les dependències de la residència d’ancians motiu pel qual s'han desallotjat la vintena d’interns que en aquells moments hi havia repartits en les dues plantes del seu interior i que han estat traslladats al poliesportiu. 

Els serveis d’emergències han rebut l’alerta per l’incendi a dos quarts de sis de la tarda i una hora després ja donaven el foc per controlat.