Segueix-nos a les xarxes socials:

Trànsit engega una campanya per combatre l'excés de velocitat

Al 2022, la velocitat inadequada va representar el 11,1% del total dels factors concurrents dels accidents amb víctimes en zona interurbana

Trànsit engega una campanya per combatre l'excés de velocitatMossos d'Esquadra

El Servei Català de Trànsit juntament amb el cos dels Mossos d’Esquadra i les Policies Locals de diversos municipis de Catalunya duran a terme aquesta setmana una campanya policial intensiva per combatre la velocitat excessiva. Aquesta actuació de vigilància afecta tant l’àmbit interurbà de carreteres principals i secundàries com l’urbà, on la velocitat excessiva pot tenir greus conseqüències sobretot per a la seguretat dels col·lectius més vulnerables, com són els vianants i els ciclistes.

A la campanya de controls de velocitat d’abril de l’any passat es van imposar en una setmana un total de 26.869 denúncies, de les quals 26.858 van ser administratives i 11 penals. Això vol dir que es van denunciar de mitjana 3.838 conductors cada dia per excés de velocitat. Al 2022, la velocitat inadequada va representar el 11,1% del total dels factors concurrents dels accidents amb víctimes en zona interurbana.

Prem per veure més contingut per a tu