Segueix-nos a les xarxes socials:

Detenen a Salou un pròfug italià acusat d'apunyalar un policia

L'arrestat es feia passar per un ciutadà romanès amb documentació falsa

This browser does not support the video element.

La Policia Nacional deté un perillós fugitiu italià a SalouACN

La Policia Nacional ha detingut a Salou un "perillós" fugitiu de les autoritats italianes acusat d'agredir i apunyalar un policia italià al desembre de l'any passat. Sobre el detingut constava una ordre europea de detenció i entrega per un delicte d'homicidi agreujat en grau de temptativa, pel qual s'enfronta a una petició de pena de fins a vint anys de presó. El fugitiu s'amagava a Salou amb dos companys italians més, "també altament violents". Feia servir documentació falsa i es feia passar per ciutadà romanès. De fet, se l'havia detingut amb aquesta identitat per un robatori amb força. L'arrestat s'ha posat a disposició judicial.

L'ordre de recerca es va emetre a principis de maig, però la investigació va començar a finals d'abril quan es va rebre la sol·licitud de localització entre els gabinets d'Interior perquè se sospitava que podia estar a Espanya.

Els fets pels quals se'l buscava es van produir al desembre de l'any passat. El detingut va aturar el cotxe on viatjava un policia italià i el va agredir amb un ganivet de més de deu centímetres. Primer el va atacar al braç i quan la víctima va sortir del vehicle per intentar evitar l'agressió, el va apunyalar a diverses zones del cos. Va quedar greument ferit, però es va poder refugiar en un establiment pròxim.

Prem per veure més contingut per a tu