Segueix-nos a les xarxes socials:

Mor als 90 anys el líder veïnal i exregidor d'Igualada Fernando Iglesias

Havia estat regidor de l'Ajuntament d'Igualada pel PSC i havia rebut, l'any 2000, la medalla de la ciutat pel seu compromís social

Mor als 90 anys el líder veïnal i exregidor d'Igualada Fernando IglesiasArxiu PSC

Ha mort Fernando Iglesias Quirós, que havia estat destacat dirigent veïnal a Igualada. Havia nascut el 1933 i tenia 90 anys. L'enterrament té lloc a l'església de la parròquia del barri de Montserrat a 3/4 de 12 d'aquest matí de dimecres. El grup del PSC ha fet un comunicat per donar a conèixer el traspàs aquest matí. Els socialistes mostren "la més profunda tristesa pel traspàs de Fernando Iglesias Quirós, històric referent veïnal, polític i sindical a la ciutat d’Igualada, i comunica el més sentit condol a la seva família, amics i ciutadania".

El PSC destaca que Fernando Iglesias ha estat "un lluitador incansable que, des de la seva arribada a Catalunya amb l’esperança de construir un futur millor, ha deixat allà on caminava l’empremta de la lluita pels drets, les llibertats i la justícia".

Havia tingut una alta activitat a l'entorn on residia, al barri de Montserrat i, per als socialistes, havia estat també un referent en l’àmbit polític des de l’Ajuntament d’Igualada com a regidor socialista i referent en l’àmbit sindical des de l’empresa Scorpion com a treballador del tèxtil. Sempre havia estat al costat de les causes justes i al costat de les persones amb més necessitats. En reconeixement a la tasca social i política, l’Ajuntament d’Igualada va tenir l’honor d’atorgar-li la Medalla de la Ciutat d’Igualada l’any 2000.

Prem per veure més contingut per a tu