Mor als 90 anys el líder veïnal i exregidor d'Igualada Fernando Iglesias

Havia estat regidor de l'Ajuntament d'Igualada pel PSC i havia rebut, l'any 2000, la medalla de la ciutat pel seu compromís social

Fernando Iglesias Quirós en una foto de l'arxiu del PSC

Fernando Iglesias Quirós en una foto de l'arxiu del PSC / Arxiu PSC

Enric Badia

Enric Badia

Ha mort Fernando Iglesias Quirós, que havia estat destacat dirigent veïnal a Igualada. Havia nascut el 1933 i tenia 90 anys. L'enterrament té lloc a l'església de la parròquia del barri de Montserrat a 3/4 de 12 d'aquest matí de dimecres. El grup del PSC ha fet un comunicat per donar a conèixer el traspàs aquest matí. Els socialistes mostren "la més profunda tristesa pel traspàs de Fernando Iglesias Quirós, històric referent veïnal, polític i sindical a la ciutat d’Igualada, i comunica el més sentit condol a la seva família, amics i ciutadania".

El PSC destaca que Fernando Iglesias ha estat "un lluitador incansable que, des de la seva arribada a Catalunya amb l’esperança de construir un futur millor, ha deixat allà on caminava l’empremta de la lluita pels drets, les llibertats i la justícia".

Havia tingut una alta activitat a l'entorn on residia, al barri de Montserrat i, per als socialistes, havia estat també un referent en l’àmbit polític des de l’Ajuntament d’Igualada com a regidor socialista i referent en l’àmbit sindical des de l’empresa Scorpion com a treballador del tèxtil. Sempre havia estat al costat de les causes justes i al costat de les persones amb més necessitats. En reconeixement a la tasca social i política, l’Ajuntament d’Igualada va tenir l’honor d’atorgar-li la Medalla de la Ciutat d’Igualada l’any 2000.