Com fer creps sans i tres idees innovadores per omplir-los
Posa't a treballar i sorprèn als teus comensals amb sabors explosius
Els creps són una de les grans delícies de la cuina francesa. La seva preparació és una mica laboriosa, però els seus resultats sempre són espectaculars. Posa't a treballar i prepara uns creps boníssims, totalment saludables. Les varietats per omplir-los són infinites, pel que nosaltres ens hem centrat en tres d'elles. Apunta't les següents idees.
Ingredients
- 1 tassa de farina de blat integral
- 400 ml de llet
- 1 ou
Preparació
1. En un bol ampli, tira la tassa de farina i després aboca el contingut de l'ou. Amb unes varetes de batre, barreja fins aconseguir una massa espessa.
2. Afegeix la llet i torna a barrejar per obtenir una textura sense grumolls i de gruix mitjà.
3. Prepara la paella posant-hi una mica d'oli d'oliva i aneu tirant la massa en petites quantitats, per donar forma als teus creps. El recomanable és optar per creps fins, perquè casin a la perfecció amb els ingredients triats per emplenar-los.
Propostes de farcits per als teus creps
De maduixes i formatge cottage
De poma amb canyella
De pollastre i xampinyons