Segueix-nos a les xarxes socials:

Tres postres delicioses per fer al microones

Per elaborar les delícies dels més llaminers de la casa, prepara dolços ràpids amb aquests trucs

Tres postres delicioses per fer al microones| Shutterstock

Moltes vegades, el ritme frenètic de la vida d'avui dia no ens permet emprar molt de temps per a preparar rebosteria a casa. En aquests casos, la cuina ràpida pot ser la nostra millor solució, i el microones el principal aliat.

Repassem tres receptes per cuinar les teves postres preferides amb l'electrodomèstic ideal per a la rapidesa. Tres idees per fer postres perfectes pels menjars i sopars a casa.

1. Natilles

1. Natilles

Ingredients:

- 4 rovells d'ou

- 100 gr de sucre

- 500 ml de llet

- 40 gr de llevat

- 50 gr de pell de llimona ratllada

- 1 branca de canyella

- 1 cullerada d'essència de vainilla

Elaboració:

- Aboca en un recipient adequat per utilitzar en el microones la llet, la pell de llimona i la branca de canyella.

- Escalfa en el microones a màxima potència durant dos minuts.

- Treu el recipient, remou la mescla i deixa temperar.

- Cola la mescla per retirar les restes de llimona i canyella.

- Incorpora la llevat i mescla fins a obtenir una aparença homogènia, sense grumolls. Un truc és colar la llevat a mesura que l'aboques en el recipient.

- En un bol a part, mescla els quatre rovells d'ou, el sucre i l'essència de vainilla; i, bat tot fins que tots els ingredients estiguin perfectament integrats.

- Junta totes dues preparacions en un únic bol o recipient i fica-ho al microones durant cinc minuts més a màxima potència.

- Transcorreguts els cinc minuts, treu el recipient del microones, remou i torna a ficar-lo altres dos minuts a màxima potència.

- Treu les natilles del microones i aboca la mescla en diferents motlles, deixa temperar les natilles i fica-les a la nevera.

- Si ho desitges pots empolvorar canyella per damunt (al gust) o afegir una galeta.

2. Pastís de formatge

2. Pastís de formatge

Ingredients:

-500 grams de formatge d'untar.

-Un paquet de galetes tipus María.

-70 grams de mantega.

-2 ous.

-Mitja tassa de sucre.

Elaboració:

- El primer que cal fer és picar les galetes fins a convertir-les en molles. Després s'escalfa la mantega en el microones i una vegada líquida es barreja amb les molles de les galetes.

- Després es cobreix el fons d'un motlle apte pel microones amb la pasta de galetes, pressionant fins a aconseguir una base, i es fica a la nevera.

- Mentre la base es refreda, en un altre bol es bat el formatge juntament amb el sucre i es van afegint els ous, d'un en un. S'aboca en el motlle en el qual està la base i es fica en el microones durant cinc minuts a màxima potència.

3. Galetes amb xocolata

3. Galetes amb xocolata

Ingredients:

1 cullerada de mantega fosa.

2 cullerades de sucre bru.

2 cullerades de llet.

3 cullerades de farina.

2 cullerades d'espurnes de xocolata.

Mitja cullerada d'extracte de vainilla.

Un polsim de sal.

Elaboració:

-En una tassa tira el sucre i la mantega, es bat i s'afegeix la sal, la vainilla i la llet per fer la mescla. Després aboca la farina i torna a remoure. Una vegada fet això, fes formes de galeta, col·loca-les en un plat i fica-les al microones durant mig minut.

-Deixa reposar un altre mig minut i torna a escalfar-les durant 20 segons. Tot seguit, tornar a deixar-les reposar pel mateix temps. Finalment torna a escalfar-les, aquesta vegada durant deu segons. La galeta ha de quedar més cuinada pel centre que per l'extrem. Una vegada treta del microones, ja estarà llesta.

Prem per veure més contingut per a tu