Segueix-nos a les xarxes socials:

EL VI | Exibis - 20

Segurament és el vi jove del Bages més guardonat i més ben puntuat per la crítica especialitzada

EL VI | Exibis - 20

Segurament és el vi jove del Bages més guardonat i més ben puntuat per la crítica especialitzada, però realment s'ho mereix tot. La collita anterior, el 2019, va ser medalla de bronze i millor vi jove de Catalunya als premis Vinari 2020. Però és que aquest Exibis 2020 acaba de sortir al mercat aquesta setmana.

Exibis és un vi directe. La riquesa de la nostra fruita es mostra nítida a través de la plenitud i frescor del Bages fent excepcional allò que és simple. Un vi directe de la vinya, amb raïms fermentats amb tota la puresa i concentració, ja que no ha envellit ni ha passat per fusta durant el procés d'elaboració.

El celler Can Serra dels Exibis de la DO Pla de Bages és ubicat al terme municipal de Navàs i gaudeix d'unes instal·lacions d'última generació. És un projecte que neix amb la intenció d'elaborar vins ecològics i de qualitat, i són els pioners al Bages en aplicar una agricultura biodinàmica en la qual es treballa la vinya en procediments totalment naturals en conjunció amb els astres.

L'enòleg i director de l'obra és el nostre Joan Soler, que aquí mostra tota la seva destresa en elaborar un vi jove amb una intensitat i volum digne d'un vi de gamma alta.

El vi és d'un cupatge del 60% de cabernet sauvignon, 20% de mandó i 20% de sumoll. Té un bell color negre ben cobert adornat amb un rivet moradenc molt atractiu. Aromes de fruita vermella i negra molt madura que combina amb l'herba fresca i espècies de romaní i eucaliptus. En boca mostra una sensació de calidesa molt ben combinada amb l'acidesa de la fruita fresca directa del raïm, sense cap fusta que li resti protagonisme. Un taní dolç i madur que no mostra cap signe de rebel·lia

DO: Pla de Bages

Preu: de 8 a 10 euros

Prem per veure més contingut per a tu