La nova ensaladilla russa és de color rosa i no engreixa (no porta maionesa)
La versió d'aquest plat tradicional és perfecta per no saltar-se la dieta a l'estiu; es fa en poc temps i amb ingredients molt econòmics
No hi ha dues ensaladilles russes iguals. Hi ha tantes versions com cuiners i cuineres al món. Tot i això, la versió dels "realfooders" (persones que no inclouen ultraprocessats en la seva dieta) és una autèntica bogeria: és d'un color rosa intens i no engreixa perquè no porta maionesa. La clau és utilitzar iogurt i remolatxa per preparar la salsa. És l'opció perfecta per menjar aquest plat durant l'estiu sense remordiments. A més, és una recepta molt senzilla i amb ingredients molt econòmics.
La recepta amb el superaliment de l'estiu que has de prendre al matí per eliminar la cel·lulitis
Els ingredients poden variar, però la recepta que proposa aquest moviment nutricional impulsat pel nutricionista Carlos Ríos utilitza tres patates petites, dues pastanagues, un o dos ous durs, cogombres, una llauna de tonyina i una llauna de pop. La recepta es pot variar i canviar alguns ingredients per uns altres, al gust.
La clau d'aquesta recepta és la seva particular salsa rosa. Aquests en són els ingredients que necessites per preparar-la:
- 150gr de iogurt grec natural
- Mitja remolatxa cuita (i una mica del suc)
- Suc de mitja llimona
- Un rajolí d'oli de la llauna de tonyina
- Sal i pebre al gust
Per fer la salsa només cal batre tots els ingredients a màxima potència. Pel que fa a la resta del procés d'elaboració, és senzill: cou les patates i les pastanagues (uns 35 minuts), cou els ous i barreja tots els ingredients. Un cop tinguem la part sòlida de l'ensaladilla, afegeix-hi la salsa rosa especial.