Segueix-nos a les xarxes socials:

Alessandro Lequio deixa clar que no vol conèixer la seva neta

Alessandro Lequio deixa clar que no vol conèixer la seva netaRedacció

El naixement per gestació subrogada de la ja confirmada neta d’Ana Obregón i filla del seu finat fill, Aless Lequio, s’ha convertit en el tema del moment. Cada vegada van sortint a la llum més detalls, com la condició que Alessandro Lequio li hauria posat a Ana sobre la seva neta.

El col·laborador de televisió està intentant mantenir-se al marge de la polèmica. No obstant, ha transcendit una petició que li va remetre a la biòloga sobre un detall que afecta directament Ana Sandra, la seva neta. 

Tal com ha explicat Marisa Martín-Blázquez a ‘Fiesta’, Lequio no vol que la nena porti el seu cognom, una cosa que intensifica la teoria que no està d’acord amb la decisió de la seva exparella i mare del seu finat fill Aless.

I ara, l’italià ha deixat clar que no vol conèixer la seva neta. La revista ‘Lecturas’ ha pogut saber que les intencions d’Alessandro Lequio són clares i fermes. Des que va sortir a la llum la notícia del naixement de la filla d’Aless Lequio, el col·laborador de televisió no ha volgut pronunciar-s’hi. Tan sols breus referències i algunes consideracions que, sí, deixaven entreveure que alguna cosa passava entre Lequio i Ana Obregón.

Prem per veure més contingut per a tu