Segueix-nos a les xarxes socials:

La rehabilitació del Puigterrà de Baix arriba a la recta final

Dilluns vinent s´obrirà el vial al trànsit de forma provisional i es tancarà el carrer Era Firmat, on es traslladaran ara les obres

Els treballs de repavimentació i de renovació de les voreres del tram del carrer Puigterrà de Baix entre els carrers Circumval·lació i Bonsuccés estan a la recta final. Per aquest motiu, aquest dilluns dia 9 de novembre s´obrirà aquest tram al trànsit de vehicles. Serà una obertura provisional, ja que faltarà pavimentar el carrer. Tal com estava previst, el final dels treballs al carrer Puigterrà de Baix coincideix amb l´inici d´obres al carrer Era Firmat entre els carrers Bonsuccés i Circumval·lació, on s´hi farà una actuació similar. A partir d´aquest mateix dilluns aquest tram del carrer Era Firmat quedarà tancat al trànsit de vehicles per tal que comencin les obres.

Recordem que les actuacions a aquests dos vials corresponen a la segona frase del projecte de rehabilitació dels paviments de diversos carrers del centre de la ciutat, que es finança a través del Fons Estatal d´Inversió Local (FEIL).

Les obres al carrer de Puigterrà de Baix es van iniciar el passat 6 d´octubre, i en aquests moments queda pendent només la pavimentació del vial, que es farà conjuntament amb la del carrer Era Firmat. El projecte inclou la repavimentació del tram del Puigterrà de Baix entre el carrer Circumval·lació i el carrer Bonsuccés. El carrer manté la diferència de calçada i voreres, que també s´han renovat i ampliat en algun punt. En el tram més estret del carrer, es crearà una plataforma elevada que donarà més prioritat de pas als vianants.

És previst que les obres al carrer Era Firmat durin 6 setmanes. En aquest cas, també es repavimentarà el tram de vial entre el carrer Circumval·lació fins al carrer Bonsuccés. Es mantindrà la diferència entre calçada i vorera en el punt del carrer Era Firmat més proper al carrer Circumval·lació. En aquest tram, s´ampliarà la vorera de la banda esquerra en sentit baixada, i s´eliminaran les places d´aparcament que hi ha. En el següent tram, fins arribar al carrer Bonsuccés, el vial serà a un nivell.

A banda de l´actuació a aquests dos carrers, el projecte finançat pel FEIL inclou la millora de tres vials més, que ja s´ha portat a terme. Es tracta del carrer Sant Salvador, el carrer Llussà i la plaça Lladó. La rehabilitació dels paviments d´aquests cinc carrers del centre de la ciutat està pressupostada en 124.702,78 euros.

La repavimentació dels tres vials que ja s´ha executat va anar lligada a les obres de millora del carrer Puigterrà de Dalt, que es van finalitzar el passat mes d´agost. Recordem que les obres de millora d´aquest vial, pressupostades en 158.198,84 euros, han suposat un important salt qualitatiu de la zona. El projecte va incloure la renovació de la pavimentació i l´eliminació de les voreres, de manera que el carrer ha quedat a un sol nivell.

Prem per veure més contingut per a tu