El Conservatori de Música de Manresa celebrarà el proper dissabte 28 d´abril, a partir de dos quarts de cinc de la tarda una gran festa de portes obertes que preveu un munt d´activitats obertes a tothom amb l´objectiu de donar a conèixer a la ciutadania la feina que es desenvolupa al centre d´ensenyament manresà. La festa finalitzarà amb un gran concert a l´aire lliure a càrrec de les bandes simfòniques dels Conservatoris de Manresa i Tarragona, que posaran més de 120 músics a l´escenari.

La jornada donarà l´oportunitat als assistents a gaudir i tastar les actuacions de molts grups instrumentals i vocals del Conservatori (orquestra simfònica, orquestra juvenil, orquestra infantil, cor de cambra, cor juvenil, grup de guitarres, combo, grups de cambra. etc.); es podrà veure com aprenen i juguen alumnes de 5, 6 o 7 anys amb els seus professors a les classes de sensibilització i d´iniciació; es podrà observar com es treballa a l es classes d´instruments; o provar els instruments que facin més il·lusió.

Els visitants podran fer un recorregut per les aules i conèixer totes les instal·lacions d´aquest centre d´ensenyament situat al carrer Ignasi Balcells, 12-14, i rebran el suport i l´assessorament de l´equip de professors per ajudar-los a compartir i encomanar la il·lusió per la música.

Aquest acte de portes obertes s´emmarca dins l´activitats que està desenvolupa el Conservatori de Música per donar a conèixer a la ciutat la feina que es duu a terme, i que les darreres setmanes ha organitzat diversos concerts del cicle de professors i ex-alumnes, concerts per les escoles de primària i activitats amb nens de les llars d´infants, uns actes que han resultat un èxit de participació i d´assistència de públic.