El Primer Tast de Coaching, Teràpies i Creixement Personal del Bages es portarà a terme el 20 d'octubre de 10 del matí a 2 de la tarda al centre cívic Selves i Carner de Manresa.

L'Associació Coaching C7 vol fer d'aquest acte un punt de trobada entre els professionals i la gent interessada en aquests temes. Seran quatre hores on els participants podran tastar i experimentar, en sessions de 20 minuts, diferents disciplines i professionals del coaching, el reiki, la reflexologia podal, reflexologia facial i craneal, la cristal·loteràpia, el Tapping o EFT, la risoteràpia, l'holosíntesi i el treball del creixement personal a través de la imatge, entre d'altres.

D'altra banda, el coach financer i autor de llibres, Raimon Samsó, serà a Manresa dilluns a les 8 del vespre a la sala La Plana de l'Om per explicar algunes de les claus per aconseguir la llibertat financera i augmentar els ingressos. La conferència, que porta per títol Conquereix la teva llibertat financera, és organitzada per l'Associació Coaching C7.

Samsó explicarà com va passar de ser empleat a emprenedor i com va crear les seves pròpies fonts d'ingressos.