Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Ajuntament oficialitza el traspàs de la gestió del Quiosc del Quimet

La junta de govern de l'Ajuntament aprova l'adjudicació del Quiosc del passeig al nou concessionari

L'empresa Alba Bra SL ha presentat la documentació requerida després de guanyar el concurs i gestionarà l'establiment per un període d´un any, prorrogable per dos anys més, amb un cànon anual de 21.000 euros.

La junta de govern de l´Ajuntament de Manresa ha aprovat en la seva reunió d´avui l´adjudicació del contracte de concessió administrativa del quiosc de begudes situat davant del número 8 del Passeig de Pere III -conegut com el Quiosc del Quimet- a favor de l´oferta presentada per l´empresa Alba Bra SL, per un període d´un any, prorrogable per dos anys més, i amb un cànon anual de 21.000 euros.

En la mateixa reunió s´ha decidit comunicar a l´adjudicatari, que ha aportat la documentació sol·licitada dins del termini previst, que haurà de concórrer a formalitzar el contracte quan sigui requerit per l´Ajuntament, dins dels quinze dies hàbils següents a la recepció de la notificació d´aquesta adjudicació.

Així mateix, s´ha acordat notificar aquesta decisió de la junta de govern a les persones que han presentat ofertes en el procediment de contractació i publicar l´adjudicaci&oa cute; del contracte en el perfil del contractant de l´Ajuntament de Manresa.

Prem per veure més contingut per a tu