Segueix-nos a les xarxes socials:

Somescola.cat al Bages organitza una desena de mobilitzacions, dijous

Hi haurà concentracions davant dels ajuntaments i, en el cas de Manresa, una cercavila des de Crist Rei

Somescola.cat al Bages convoca aquest dijous un acte lúdic i reivindicatiu que consisteix en l'organització de concentracions d'alumnes, mestres i pares davant dels ajuntaments de nou localitats de la comarca per lliurar un decàleg contra la llei Wert als governs municipals com a preludi de la manifestació-cercavila prevista per al 14 de juny a Barcelona.

A Manresa, la concentració serà a les 5 de la tarda a Crist Rei, des d'on se sortirà amb cercavila per arribar a la plaça Major a les 6 i lliurar el document a l'alcalde Valentí Junyent i al regidor d'Ensenyament i director general de Centres Públics, Antoni Llobet. Hi participaran gegantons, capgrossos, músics i batucada, entre d'altres. A Artés, la concentració serà a 2/4 de 6 davant de l'ajuntament; a Callús, a les 5; a Cardona, s'ha de concretar; a Moià, a 1/4 de 6; a Sant Joan de Vilatorrada, a les 5; a Sant Fruitós de Bages s'anirà de la Màquina de Batre a l'Ajuntament; a Santpedor, a les 5, i a Sant Vicenç de Castellet, a 2/4 de 6 es farà la sortida de les escoles.

La plataforma Somescola.cat al Bages recull les adhesions dels consells escolars de la comarca de cara a la mobilització d'aquest dijous. Fins ara se n'han rebut una quarantena. D'altra banda, de cara a l'acte del dia 14, Òmnium al Bages té el marxandatge per finançar aquest esdeveniment i organitza autocars des de Manresa i comarca per assistir-hi. Sortiran de l'estació d'autobusos a les 4 de la tarda. Informació al 93 872 63 21.

Prem per veure més contingut per a tu