Tret de sortida al seminari internacional d'espiritualitat ignasiana. L´alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha donat aquest matí la benvinguda als assistents a les jornades que se celebrarà fins al proper divendres 7 de novembre a la Cova de Manresa, amb la presència de més de 70 experts en educació d´escoles jesuïtes de tot el món que analitzaran els reptes de l´educació del segle XXI.

La inauguració del seminari ha anat càrrec de la vicepresidenta del Govern català, Joana Ortega, en un acte que ha comptat també amb el provincial d´Espanya de la Companyia de Jesús, P. Francisco José Ruiz; el director de Jesuïtes Educació, Xavier Aragay; el secretari Internacional d´Educació de la Companyia de Jesús, José Alberto Mesa; i el director de La Cova de Manresa, Pare Francesc Riera.

L´acte de cloenda tindrà lloc el proper divendres 7 de novembre, a les 7 de la tard, al Saló de Sessions de l´Ajuntament de Manresa, amb la presència de la consellera d´Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Irene Rigau; l´alcalde Valentí Junyent, el president del SIPEI, José Alberto Mesa; el degà de la Universitat Blanquerna, Josep Gallifa; i el secretari general de la Fundació Escoles Cristianes de Catalunya, P. Enric Puig.

Aquest seminari internacional té l´objectiu de promoure una reflexió conjunta al voltant de la missió educativa de la Companyia de Jesús que contribueixi a la renovació pedagògica de les seves escoles. En total, en té 2.000 en 69 països del