Segueix-nos a les xarxes socials:

Millores d´espais ignasians amb la mirada fixada en Manresa 2022

Un objectiu estratègic que inclou aquest conveni, segons ha explicat l'Ajuntament, està relacionat amb les actuacions que preveu el Pla Director de Manresa 2022 i les millores previstes en espais ignasians que són a tocar de la Fàbrica Nova i que han de beneficiar aquest sector. ?

?Preparar i adequar la ciutat per celebrar i acollir la commemoració dels 500 anys de l´estada de Sant Ignasi a Manresa, i millorar la vinculació d´aquest node de la ciutat amb el sector de Fàbrica Nova és una altra prioritat compartida per les parts que signen aquest conveni. ?

Així, les actuacions urbanístiques que es realitzaran tindran el doble objectiu d'impulsar la revitalització del centre històric i del projecte Manresa 2022.

El conveni va ser signat per l´alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el director general de Criteria CaixaHolding, Marcelino Armenter, en presència, entre d´altres, del director territorial a Catalunya de CaixaBanc, Jaume Massana; i del regidor d´Urbanisme i Mobilitat de l´Ajuntament, Ramon Bacardit. El conveni preveu tant la redacció dels projectes constructius com les obres d´urbanització que es realitzaran en aquest entorn. L´Ajuntament té interès que algunes de les obres es facin de manera immediata, en paral·lel a la tramitació de les modificacions de planejament urbanístic.

Prem per veure més contingut per a tu