L´empresa municipal FORUM (Foment de la Rehabilitació Urbana de Manresa S.A) ha posat a la venda un lot de dues parcel·les al sector Concòrdia de Manresa.

Es tracta de les parcel·les 5 i 6, adjudicades d´acord amb el Pro jecte de reparcel·lació del Pla parcial Concòrdia. La número 5 té una superfícies de 1.452,85m2, i una edificabilitat de 3.443,64m2 de sostre. Limita al nord i a l´oest amb la parcel·la 8, destinada a la via pública del polígon; al sud amb la parcel·la 6, que també s´adjudica en aquesta licitació; i a l´est amb el límit del polígon.

La parcel·la número 6 té una superfície de 1499,61m2 i una edificabilitat de 2354,09m2 de sostre. Limita al nord amb la parcel·la número 5, inclosa en la licitació; a l´est amb el límit del polígon; i a l´oest amb la parcel·la número 8 destinada a la vialitat del polígon, i al sud amb el carrer Ramon Saera mitjançant el límit del polígon.

El lot s´acompanya, addicionalment, amb un project e executiu visat per a una edificació que ocupa ambdues parcel·les, així com l´estudi geotècnic i topogràfic de les mateixes.

La licitació del contracte es fixa en 1.170.000 euros, IVA a part. Els licitadors podran fer ofertes econòmiques a l´alça.

Les ofertes d'adquisició poden presentar-se a les oficines de FORUM (plaça Immaculada, 3, baixos, de Manresa) fins a les 14 hores del primer dia hàbil posterior al termini de 45 dies naturals a comptar des la data de publicació de l´anunci al Butlletí Oficial dela Provínciade Barcelona (9 de desembre de 2014).

Les condicions de la venda i informació ampliada estan disponibles a la web de FORUM i al tau ler d'anuncis de les oficines de la societat pública.