El príncep Assuan, carter reial de Ses Majestats d'Orient, ja és a la capital del Bages. Ha arribat avui, a les 5 de la tarda, a l'estació del Baixador dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Després d'una rua en cotxe d'època pel centre de la ciutat, el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Manresa, Joan Calmet, l'ha rebut a les portes de la casa consistorial, on estarà cada vespre fins a la propera nit de Reis. Calmet li ha entregat una carta en nom de l'Ajuntament en la que li ha demanat «sortir de la crisi i que el consistori pugui seguir ajudant als més necessitats». Assuan ha respost demanant als pares i mares «il·lusió i esperança» en l'any vinent. Tot seguit ha començat a recollir les cartes del menut, tasca que repetirà, fins al proper dia 4 -a excepció de la nit de cap d'Any- de 2/4 de 6 de la tarda a 8 del vespre.

La rua que ha protagonitzat Assuan no ha deixat indiferent a les persones que passejaven pel centre de la ciutat. I és que anava acompanyat dels patges de Ses Majestats d'Orient, així com algunes famílies que no s'ho han volgut perdre.