Segueix-nos a les xarxes socials:

La primera nit de la Seu a la fresca combina música i tapes amb èxit

El públic va omplir divendres el parc de davant de la basílica per gaudir de l'actuació en directe de les cantants Beth i Anaïs Vila

L'estiu és una de les estacions que donen més possibilitats per gaudir de les activitats a l'aire lliure. La Festa Major de Manresa, conscient d'aquest fet, ha decidit aprofitar l'espai del parc de la Seu per ambientar-lo amb música íntima i oferir als ciutadans noves oportunitats d'oci. Les primeres a utilitzar aquest nou espai van ser les cantants Beth i Anaïs Vila.

Abans de començar el concert, ja s'havien esgotat totes les cadires disponibles. L'organització va reconèixer una manca de previsió a l'hora de fer-me la comanda però aquest problema es va resoldre de bona manera. Principalment, es va demanar als assistents que fessin lloc per a les persones que vol- guessin apropar-se a sentir l'actuació.

"Aquest acte no està pensat com un teatre on la gent s'asseu en un lloc i no es mou, desitgem que la gent s'acosti i estigui còmoda", va explicar una de les membres de l'organització, que era a càrrec de La Peixera-Cafè Taller.

Aquest fet va provocar que molta gent escoltés la música asseguda a la gespa, dreta, estirada, simplement cadascú va gaudir dels concerts a la seva manera i amb la companyia que volia.

Els més petits corrien, ballaven i fins i tot alguns feien bombolles de sabó. Alguns grups de joves sopaven aprofitant les tapes i el vins i cerveses que es venien a la barra. Els més grans, asseguts a les cadires o als bancs, seguien el ritme i xerraven. L'ambient era de festa, de festa major.

Anaïs Vila, amb la seva veu dolça i amb l'acompanyament d'un teclat i percussió, va donar el tret de sortida a les actuacions. La cantant va presentar el seu primer disc titulat Entre els dits. Les seves lletres parlen de situacions de la vida quotidiana i de les relacions de parella. Vila barreja les temàtiques més alegre de cançons com Jugues, amb melodies més tristes d'altres temes com per exemple Com qui deserta.

Prem per veure més contingut per a tu