Segueix-nos a les xarxes socials:

La Fira Gastronòmica del Geoparc ven un miler de tiquets de degustacions

La Fira Gastronòmica del Geoparc ven un miler de tiquets de degustacionscatpress

La primera edició de la Fira Gastronòmica del Geoparc ja ha fet públiques les seves xifres: un miler de tiquets de degustacions venuts i uns 5.000 visitants, unes xifres que els organitzadors valoren de forma molt positiva.

La fira, que es va celebrar a la plaça Sant Domènec de Manresa, tenia com a objectiu donar a conèixer els productes agroalimentaris propis del territori del Geoparc (Bages, Moianès i Collbató) i promoure el consum de proximitat i de qualitat.

Per això, gairebé una vintena de paradistes de diferents sectors van exposar els seus productes i van oferir degustacions als visitants: olis, vins, embotits, làctics, pa artesà, mel, llegums i verdures.

A més, la fira gastronòmica es va completar amb una espai de recepció que donava informació sobre el Geoparc i amb diverses activitats, com tallers on ensenyaven a fer una coca, un tast d'olis o activitats adreçades als més petits i inspirades en les coves de Collbató o del Toll.

Els organitzadors han explicat que les xifres de públic i de degustacions han superat les expectatives, i tot i que a primera hora de la tarda el ritme d'afluència era fluix a causa de la calor, finalment la fira va allargar-se una hora més del que estava previst per poder donar resposta a totes les peticions de degustacions per part del públic.

A més, la majoria de paradistes s'han mostrat satisfets amb el volum de venda de producte que es va generar a la Fira. Els paradistes bagencs que hi van participar formen part del projecte Rebost del Bages, liderat pel Consell Comarcal del Bages, que vol contribuir a impulsar la producció agroalimentària de qualitat i donar a conèixer les elaboracions artesanes.

Prem per veure més contingut per a tu