Segueix-nos a les xarxes socials:

Manresa estrena amb prop de 600 inscrits un programa per acostar sant Ignasi als escolars

Dos itineraris per la ciutat, un joc de rol, activitats didàctiques i a la xarxa i un cicle sobre la pau formen l'oferta

Manresa estrena amb prop de 600 inscrits un programa per acostar sant Ignasi als escolarsajm

El projecte Manresa 2022, que té per objectiu preparar la ciutat de cara a la commemoració, d'aquí a set anys, dels 500 anys de l'estada de sant Ignasi a la ciutat durant onze mesos, no ha oblidat els infants i joves. Amb l'objectiu d'acostar-los a la figura del fundador de la Companyia de Jesús, una comissió formada per diferents actors ha organitzat un seguit d'activitats a les quals, de moment, s'han inscrit prop de 600 d'alumnes de primària i secundària. Això, abans de començar. La previsió és que en siguin molts més. De Manresa i també de la comarca.

Dos itineraris, un joc de rol al Museu Comarcal, un cicle dedicat a personatges que han tingut un paper important en la història en la difusió de la pau i recursos pedagògics i virtuals per ampliar coneixements a l'aula conformen el programa d'activitats, presentat ahir per Antoni Llobet, tinent d'alcalde i regidor d'Ensenyament; Mercè Rosich, regidora d'Acció Social i Cooperació, i Lluís Pagès, director executiu de la Fundació Cova Sant Ignasi Manresa. Tot i que ja s'ha fet alguna prova pilot, serà a partir del gener quan tindran lloc el gruix de les activitats.

Prem per veure més contingut per a tu