Segueix-nos a les xarxes socials:

Satisfacció pel bon ritme de vendes en el mercat solidari de la Rejoguina

La Rejoguina és una iniciativa promoguda amb l'objectiu d'aconseguir diners per a un projecte destinat a tractar el infants malalts de SIDA

Satisfacció pel bon ritme de vendes en el mercat solidari de la RejoguinaAbel Gallardo

Satisfacció entre els responsables del mercat de la Rejoguina de Manresa. «Al llarg de la tarda la iniciativa ha tingut una bona acollida i moltes persones han vingut a comprar joguines», explica la responsable de la campanya, Mireia Arrieta. Molts dels ciutadans, a més, ja coneixien la campanya i hi han anat expressament a adquirir algunes de les joguines que estaven a la venda.

La Rejoguina és una iniciativa promoguda cada any per la Comunitat de Sant´Egidio i el Moviment El País de l´Arc Iris amb l´objectiu d´aconseguir diners, amb la venda de les joguines reciclades, per a un projecte destinat a tractar el infants malalts de SIDA a deu països d´Àfrica. «El tractament costa 600 euros per persona», afegeix la responsable de la campanya.

La Rejoguina s'ha celebrat avui a Manresa conjuntament amb Barcelona, Tarragona i altres ciutats europees. «A part d´aconseguir diners per a aquest projecte, també és una forma d´apropar la realitat de molts països d´Àfrica a la gent d´aquí», comenta Arrieta.

A Manresa, la venda de joguines s'ha fet a la plaça Sant Domènec. Per cinc euros, s'han pogut adquirir tot tipus de joguines i, a part, també s'ha col·laborat en la campanya tot degustant xocolata desfeta per berenar.

Prem per veure més contingut per a tu