Segueix-nos a les xarxes socials:

Detenen a Cambodja l'excandidat de PxC a Manresa per la mort del directiu català

El sospitós va fugir de Tailàndia amb una motocicleta quan va veure la seva foto a les notícies

Detenen a Cambodja l'excandidat de PxC a Manresa per la mort del directiu catalàefe

La policia de Cambodja ha detingut Artur Segarra, principal sospitós d'haver assassinat a Tailàndia l'empresari David Bernat, el cadàver del qual va aparèixer la setmana passada al riu que travessa Bangkok. Segarra havia sigut el número 20 de la llista de Plataforma per Catalunya (PxC) a les eleccions municipals de Manresa l'any 2007.

Segarra, de 37 anys, va fugir divendres passat en ser identificat per un grup de tailandesos que veia les notícies quan estava sopant a la província de Surin, que fa frontera amb Cambodja. El vehicle de fugida, una motocicleta vermella de la marca Honda, va ser trobat abandonat a prop de la frontera dissabte al matí per les autoritats tailandeses.

El general de la policia Panya Mamen, cap de la investigació criminal, ha apuntat que Segarra està involucrat "en alguna etapa o potser en totes" de l'assassinat del català David Bernat, que va ser vist per última vegada amb vida el 20 de gener passat a Bangkok i en companyia d'un altre estranger.

Les primeres restes del cos de Bernat, desmembrat en set parts, van ser trobades el dia 30 al riu Chao Phraya, que travessa Bangkok, i des d'aleshores n'han aparegut més disseminades a l'aigua.

Prem per veure més contingut per a tu