L'Ajuntament de Manresa ha emès un comunicat per rebutjar el cartell que va lluir una de les carrosses participants a la Carnavalada d'aquest dissabte i que deia "La Gabriel és de tots". La regidora de la Dona de l´Ajuntament de Manresa manifesta el seu "enèrgic rebuig al contingut del cartell, del tot desencertat. Malgrat que s´exhibís en el context de carnaval, una festa de disbauxa i transgressió, hi ha límits que no es poden sobrepassar".

Segons la regidora, "cap dona és propietat de ningú, i el fet que hi hagi qui faci broma i escarni del tema, en to masclista, i consideri les dones com a objectes, indica fins a quin punt encara hi ha feina per fer en aquest àmbit. Des de la regidoria de la Dona i l´Ajuntament es continuarà fent tasca de sensibilització per evitar actituds d´aquest tipus i evitar tota manifestació de masclisme."

L'autor: "sense mala intenció"

L'autor de la pancarta, consultat per aquest diari, va explicar, amb la condició de mantenir l'anonimat, que el rètol havia estat fet sense mala intenció, seguint l'esperit del carnaval, i sense que volgués tenir cap connotació negativa, sinó parodiar la gran pancarta que es va dedicar a Shakira al camp de l'Espanyol i que va aixecar gran polseguera. L'autor explica que la resta de membres de la carrossa del frankfurt cal Xavi ho sabien i els havia semblat bé.