Segueix-nos a les xarxes socials:

Munten un taller per aprendre a fer anar un desfibril·lador

A partir d'avui i fins el 15 d'abril s'obre el període d'inscripció per a la sessió gratuïta, el 20 abril

L'Ajuntament de Manresa ha organitzat una sessió formativa gratuïta per aprendre a fer funcionar els desfibril·ladors que s'han instal·lat recentment a diferents punts de la ciutat. Amb el lema «Què faries si mai tens una vida a les teves mans?», el taller teòric i pràctic tindrà lloc el dimecres, 20 d'abril, a les 7 de la tarda, a l´Hospital de Sant Joan de Déu (Fundació Altahia).

Les persones interessades a participar en aquesta formació poden inscriure's a partir d´avui i fins al 15 abril al telèfon 010 de l´Ajuntament de Manresa, de dilluns a dijous de 08:30h a 18h, i els divendres de 08:30h a 15h. Les places són limitades.

Aquesta iniciativa compta amb el suport del projecte participatiu «Només amb un clic», presentat de l´Associació de Veïns de la Font dels Capellans.

Recordem que fa dos mesos Manresa va estrenar una xarxa de 30 desfibril·ladors, situats en indrets públics de la ciutat, gràcies a un projecte entre el Rotary Club Manresa Centre, la Mútua General de Catalunya i l´Ajuntament de Manresa, juntament amb altres entitats col·laboradores i espònsors.

A banda de la instal·lació dels DEA (desfibril·ladors externs automàtics), es va editar un fulletó amb informació divulgativa i es van programar un total de cinc jornades formatives per a la població en general per donar a conèixer el seu ús.

El taller del proper 20 d´abril és la cinquena i última sessió formativa programada. Les quatre anteriors es van fer a la Biblioteca del Casino, al Centre Cívic Selves i Carner, a la Font dels capellans i a la Fundació Universitària del Bages (FUB).

Prem per veure més contingut per a tu