Segueix-nos a les xarxes socials:

El Concurs de Cuina Jove de Sant Pol de Mar premia Pol Ruiz, alumne de la Joviat

El Concurs de Cuina Jove de Sant Pol de Mar premia Pol Ruiz, alumne de la Joviatjoviat

Pol Ruiz Masip, alumne de 2n de Cuina i Gastronomia i Serveis de Restauració a l'Escola d'Hoteleria Joviat de Manresa, ha guanyat el premi a la imaginació i a la creativitat en el 30è Concurs de Cuina Jove de Catalunya celebrat a Sant Pol de Mar, que és el més antic que se celebra a Catalunya ininterrompudament i un dels concursos culinaris més antics d'Espanya.

Ruiz va quedar entre els deu classificats per a la final del concurs, després d'una primera fase eliminatòria. La "coccotte fumada de molls i fruites al vi negre amb escuma de foie" va ser el plat amb què va guanyar el premi, després de dues hores i mitja de preparació. El jurat el va presidir Mauro Colagreco, xef d'origen argentí que té dues estrelles Michelin.

Prem per veure més contingut per a tu