Segueix-nos a les xarxes socials:

Lleure amb contingut social durant el cap de setmana a la plaça Catalunya

Recollida d'aliments, sensibilització contra les addiccions i àmplia oferta lúdica a les festes del barri

Lleure amb contingut social durant el cap de setmana a la plaça Catalunyaarxiu/eudald redó

L'associació de veïns de la plaça Catalunya de Manresa ja ha posat en marxa les festes del barri, que s'allargaran durant tot el cap de setmana.

Enguany posa especial atenció a la lluita contra les drogues, i és per això que, juntament amb l'Associació Cultural Argentina, portarà al barri la campanya Estels de Vida. Avui dijous, a les 7 de la tarda, el Centre Cívic Selves i Carner acollirà una xerrada dels Mossos d'Esquadra per parlar de les drogues.

Divendres, de 6 a 8 de la tarda, es durà a terme el taller d'Estels de Vida amb berenar popular i una exhibició de vehicles dels Mossos d'Esquadra que culminarà amb l'enlairament, des del carrer Navarra, dels estels que simbolitzen la lluita contra les addicions.

També divendres a partir de les 7 de la tarda tindrà lloc el ja tradicional Va de tapes, el recorregut que combina gastronomia i veïnatge. Enguany participen en aquesta nova edició el Bar Rusiñol, Caliu, Savoy, Delorean i Uniqus. A partir de 2/4 d'11 de la nit, la plaça de Catalunya serà l'escenari del concert de música a la fresca amb els grupsStar 3 i S'temple bar.

Dissabte a partir de les 5 de la tarda, la plaça Catalunya s'omplirà d'inflables i amb la festa de l'escuma per als més petits. Ja al vespre, a les 8, tindrà lloc una exhibició de tango, una botifarrada popular i el pregó, que enguany anirà a càrrec de Valentí Parcerisa. L'orquestra Gran Premier serà l'encarregada del ball de nit, que començarà a les 23 hores.

Demà i dissabte al matí tindrà lloc una recollida d'aliments a la plaça Catalunya.

Prem per veure més contingut per a tu