Segueix-nos a les xarxes socials:

Òmnium Bages inaugurarà demà la nova seu social al carrer de Sobrerroca

Entre d'altres, l'acte comptarà amb l'assistència del president nacional d'Òmnium, Jordi Cuixart

Òmnium Bages inaugurarà demà la nova seu social al carrer de SobrerrocaArxiu/J. M. G.

Òmnium Bages inaugurarà demà divendres, 2 de setembre, a les 8 del vespre, la nova seu social al carrer Sobrerroca número 28 de Manresa. L´acte comptarà amb l´assistència del president nacional d´Òmnium, Jordi Cuixart, l´alcalde de Manresa, Valentí Junyent, a més a més d´altres representants institucionals del Bages i el Moianès.

Després del torn de parlaments, la inauguració es clourà amb les actuacions de La Veurem Teatre, Lupulus Emsembla, Bob&El Lladre i Dilluns Barreja a l´interior i a l´exterior del nou Espai Òmnium.

Des fa 41 anys l´entitat ha ocupat el primer pis del número 99 del carrer del Bruc de Manresa. L´antic espai de gastronomia i cultura Via Fora, situat al carrer Sobrerroca número 38, de Manresa, és des d´aquest mes de setembre la nova seu de l´entitat. Amb el canvi es millora l´accessibilitat i es disposa d´un espai adequat per a la realització d´activitats que fins ara es feien en altres sales de Manresa, com ara presentacions de llibres, xerrades o actuacions artístiques de petit format.

El trasllat d´Òmnium Bages al Centre Històric de Manresa també ha estat un punt a favor a l´hora de decidir-se a canviar d´espai. A més a més de poder disposar d´un local adaptat i accessible, i amb una superfície i disposició adequades per acollir activitats formatives i culturals. Aquest estiu s´han fet unes mínimes obres per poder habilitar el servei de secretaria i atenció a l´entrada del local. I també el trasllat de tot el fons de llibres i arxiu que Òmnium Bages tenia a la seu del carrer del Bruc des de la fundació com a delegació territorial.

A la nova seu d´Òmnium Bages es podran organitzar activitats culturals, al marge de les de la pròpia entitat, entre altres les impulsades per la societat propietària, Favets i Tremendos, a través de D´Arrel, com és el cas de l´Humus Mediterrani, l´off de la Fira Mediterrània que ja fa anys que té lloc al local del carrer de Sobrerroca.

Prem per veure més contingut per a tu