Segueix-nos a les xarxes socials:

El president d'Òmnium serà, avui divendres, a la inauguració de la seu de l'entitat a Sobrerroca

Acompanyaran Jordi Cuixart, l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i d'altres representants institucionals del Bages i el Moianès.

Òmnium Bages inaugurarà, avui divendres, a les 8 del vespre, la seva nova seu social al carrer de Sobrerroca número 28 de Manresa. L'acte tindrà l'assistència del president nacional de l'entitat, Jordi Cuixart, i l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, a banda d'altres representants institucionals del Bages i el Moianès.

Després del torn de parlaments, la inauguració es clourà amb les actuacions de La Veurem Teatre, Lupulus Emsembla, Bob&El Lladre i Dilluns Barreja a l'interior i a l'exterior del nou Espai Òmnium.

Durant 41 anys Òmnium ha ocupat el primer pis del número 99 del carrer del Bruc de Manresa. L'antic espai de gastronomia i cultura Via Fora, situat al carrer de Sobrerroca número 38, de Manresa, és des d'aquest mes la nova seu de l'entitat. Amb el canvi es millora l'accessibilitat i es disposa d'un espai adequat per a la realització d'activitats que fins ara es feien en altres sales, com ara presentacions de llibres, xerrades o actuacions artístiques de petit format.

El trasllat al Centre Històric de Manresa també ha estat un punt a favor a l'hora de decidir-se a canviar d'espai, a més a més de poder disposar d'un local adaptat i accessible, i amb una superfície i disposició adequades per acollir activitats formatives i culturals. Aquest estiu s'han fet unes mínimes obres per habilitar el servei de secretaria i atenció a l'entrada del local. I també el trasllat de tot el fons de llibres i arxiu que Òmnium Bages tenia al carrer del Bruc des de la fundació com a delegació territorial.

A la nova seu es podran organitzar activitats culturals, al marge de les de l'entitat. Entre d'altres, les impulsades per la societat propietària, Favets i Tremendos, a través de D'Arrel, com és el cas de l'Humus Mediterrani, l'off de la Fira Mediterrània que ja fa anys que té lloc al local de Sobrerroca.

Prem per veure més contingut per a tu