La pista de gel de la plaça Sant Domènec de Manresa estan gairebé enllestides. L'equipament es posarà en marxa aquest dissabte, i s'hi estarà fins passades les festes de Nadal.

Aquests dies els operaris estan habilitant l'espai que l'envoltarà i acabar d'equipar la pista que ocupa més de mitja plaça i desperta la curiositat de tothom qui hi passa. Una part de les instal·lacions s'han ubicat sobre la font ornamental de Sant Domènec.

Prop d'un centenar de comerços i vuit aparcaments de la ciutat participen en la campanya de promoció "Nadalant" de la qual forma part la pista de gel. Els establiments comercials regalaran un tiquet-descompte per poder patinar a la pista. Amb els tiquets l'entrada costarà un 50 % menys del preu oficial. Un cop segellat també donarà l'oportunoitat a l'usuari d'aparcar gratuïtament una hora en qualsevol dels pàrquings adherits a la promoció. Es tracta de La Farola, Catalònia, Centre Històric, Reforma, 4 Cantons, Puigmercadal, SAM i Europa.

Tothom qui imnpli el tiquet amb les seves dades i el dipositin a una bústia que s'instal·larà a la pista podrà entrar en un sorteig d'un abonament per veure l'ICL Manresa de bàsquet, 10 entrades per a espectacles al Kursaal i 20 entrades als cinemes Bages. El sorteig es farà el 14 de gener a les 7 de la tarda, i la pista tancarà portes l'endemà.