Segueix-nos a les xarxes socials:

Debat sobre viure amb mainada al Centre Històric, amb esmorzar inclòs

Debat sobre viure amb mainada al Centre Històric, amb esmorzar inclòsajm

Viure amb infants al Centre Històric. És el tema de la segona sessió de debat sobre el Centre Històric. Serà el 28 de gener, de 10 del matí a 12 del migdia, al Casal de Joves La Kampana (plaça d'Icària, s/n). La matinal inclourà esmorzar per als assistents i un servei de cangurs perquè els infants puguin estar entretinguts i vigilats.

La sessió, presentada aquesta setmana per la regidora de Cohesió Social, Gent Gran, Salut, Ensenyament i Universitats, Mercè Rosich, i el comissionat del Centre Històric, Adam Majó, tindrà la presència de responsables polítics i tècnics de l'Ajuntament.

Es tracta que les famílies puguin parlar i debatre sobre les propostes actuals relacionades amb el benestar i esbarjo de la canalla i perquè també puguin fer les seves propostes de millora del Centre Històric en relació amb els infants: espais de joc, lleure, esport, mobilitat i seguretat, escoles, serveis, entitats... La primera sessió, també oberta a la ciutadania, es va celebrar el mes de novembre, i va tractar sobre l'enllumenat sostenible i de qualitat al barri.

Prem per veure més contingut per a tu