Segueix-nos a les xarxes socials:

Una dona ferida per la caiguda d'un arbre del pati de Casa Caritat, a Manresa

L'arbre, de grans dimensions. va anar a parar al carrer Verge de l'Alba

Una dona va quedar ferida aquest dissabte al vespre quan li va caure al damunt un arbre de grans dimensions al carrer Verge de l´Alba de Manresa.

Els fets es van produir cap a les 9 del vespre. L´arbre era al pati de Casa Caritat. Va caure a la via pública, on en aquell moment hi passava la dona, que va quedar ferida en una cama i va ser traslladada a l´Hospital de Sant Joan de Déu.

Quatre dotacions dels bombers, a més a més de serveis sanitaris i de seguretat es van desplaçar al lloc dels fets per treure la vianant de sota de l'arbre i comprovar que no hi havia ningú més.

L´arbre, jujst davant l'oficina d'ocupació de l'edifici de Casa Caritat, ocupava bona part del carrer. Aquest diumenge al matí ja s'havia enretirat tot a la vorera després de serrar-lo. La Policia Local també ha tancat els accessos als Jardins de Casa Caritat. Quan va caure, una part de l'arbre va quedar enquestat a la tanca de l'edifici.

També dissabte al vespre els bombers van haver de retirar un altra arbre que havia caigut al mig del camí de Vilarasa, a Moià. I aquesta nit ha caigut un altre exemplar de pi de grans dimensions que es troba al Passeig del Riu de Manresa, sense causar danys personals.

Prem per veure més contingut per a tu