Segueix-nos a les xarxes socials:

Les festes d'estiu del Xup arrenquen avui, i demà farà el pregó Antoni Llobet

La programació arrenca avui a la tarda amb Holy party, gimcana d'aigua i remullada per a tothom, seguida de discoescuma

Les festes d'estiu del Xup arrenquen avui, i demà farà el pregó Antoni Llobetav del xup

El secretari de Polítiques Educatives de la Generalitat, el manresà Antoni Llobet, pronunciarà el pregó de les festes d'estiu del barri del Xup, demà a les 8 del vespre, en un acte que tancarà l'alcalde Valentí Junyent.

La programació arrenca avui a les 4 de la tarda amb Holy party, gimcana d'aigua i remullada per a tothom, seguida de discoescuma. En acabat, xocolatada per a tothom. A les 8, batukada i cercavila a càrrec del grup Shangó. Tot seguit, sopar de joventut i, a 2/4 de 10, concert del grup Pariéndola, seguit de l'actuació d'Antonio El Remendao i, a la 1, nit disco fins que aguantin les forces.

Demà, dissabte, durant tot el dia es podrà veure l'exposició Les lluites veïnals: esforç, compromís i conquesta. A les 11 del matí, tirada de bitlles catalanes; a 2/4 de 12, exposició artesanal marroquí i, a les 2, dinar popular de la tercera edat. A la tarda, a les 6, hi haurà una doble oferta: futbol i trobada gegantera.

Després del pregó, a 2/4 de 9 del vespre, botifarrada popular i, a les 11 de la nit, ball de nit amb Swing Latino.

Els actes continuaran diumenge a les 9 del matí amb petanca, i a les 11 del matí, quarta trobada de puntaires de la comarca i exposició de ganxet i patchwork i, a la mateixa hora, eucaristia seguida d'actuació del cor del barri.

A les 5 de la tarda, dansa i música. Tancarà la festa a les 9 del vespre el grup Yerbagüé.

Prem per veure més contingut per a tu