Segueix-nos a les xarxes socials:

El PSC de Manresa reclama a l'Ajuntament que sol·liciti un informe sobre les conseqüències del decret

Junyent ha signat el decret d'alcaldia en el qual manifesta el seu ple suport al referèndum d'autodeterminació

El president del Grup Municipal Socialista a l´Ajuntament de Manresa, Felip González, ha reclamat a l´alcalde de Manresa, Valentí Junyent, que sol·liciti informes detallats a la secretaria de la corporació i a la interventora per avaluar les conseqüències legals que pot representar el decret de suport al referèndum.

Aquest dijous al matí l´alcalde Junyent ha signat el decret d´alcaldia en el qual manifesta el seu ple suport al referèndum d´autodeterminació.

En un document que ha lliurat a la secretaria general de l´Ajuntament, González li recorda a Junyent que és el «legítim representant de tots els manresans i manresanes, i no només dels que representen a l´actual majoria política independentista del ple».

Per aquest motiu li sol·licita els informes detallats del secretari i la interventora «que ens serveixin a tots els càrrecs electes de la corporació per avaluar les possibles conseqüències legals que pot representar aquest decret a la nostra corporació, als seus regidors i regidores, i a tots els seus treballadors i treballadores».

El regidor li recorda que ja van rebre missives del ministeri de la Presidència alertant-los de la necessitat «d´evitar actuacions de la corporació que siguin contràries als advertiments del Tribunal Constitucional».

Prem per veure més contingut per a tu