Segueix-nos a les xarxes socials:

Tània Infante és la nova presidenta de la UBIC

L'empresària relleva Jaume Pont, que ha dirigit l'ens comercial cinc anys

Tània Infante és la nova presidenta de la UBICubic

Tània Infante ha estat escollida aquesta setmana per ser la presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa (UBIC), Manresa+Comerç. Infante serà la presidenta de l'entitat per un període de quatre anys. Substitueix el fins ara president, Jaume Pont, que no va optar a la reelecció i que ha ocupat el càrrec des del 2012.

La nova presidenta, que és la propietària de l'hostal La Masia, va presentar les línies bàsiques que vol portar a terme al capdavant de la UBIC de Manresa, a l'espera de determinar els propers dies els membres de la seva nova junta directiva. Són les següents: mantenir el llegat dels seus antecessors en aquest càrrec i restar fidel als objectius fundacionals d'una entitat amb una llarga trajectòria en pro del comerç manresà. Obrir molt més l'entitat per tal que tothom hi trobi el seu espai, a banda d'establir sinergies i acords amb la resta d'associacions a fi d'aconseguir un punt de trobada i una coordinació plena i efectiva. Treballar de manera decidida per millorar el posicionament on-line, el Comerç 3.0 i l'E-comerç dels comerciants de la ciutat. Donar suport legal i tècnic a tots els associats que el necessitin. Fer que la veu del comerç manresà sempre sigui escoltada.

Projectar la marca Manresa+Comerç com un actiu de la vitalitat, la diversitat i la força del nostre comerç. I continuar treballant amb les institucions públiques amb l'ànim de ser més eficients, liderant aquells projectes que siguin d'interès transversal.

Prem per veure més contingut per a tu