Segueix-nos a les xarxes socials:

Personal dels serveis socials de Manresa es forma per detectar terroristes

S'intenta prevenir casos d'extremisme violent

Personal dels serveis socials de Manresa es forma per detectar terroristesACN

Una trentena de treballadores i treballadors de serveis socials, principalment de l'Ajuntament de Manresa, i també d'algunes entitats socials vinculades amb l'administració han començat a formar-se per detectar possibles casos de persones vinculades a organitzacions terroristes.

Divendres al matí, al casal de les Escodines, ha tingut lloc una sessió adreçada a treballadores i treballadors de Serveis Socials, que té per objectiu donar eines per detectar i prevenir casos d'extremisme violent. La sessió va ser sol·licitada per l'Ajuntament després dels atemptats terroristes islamistes d'aquest estiu a Barcelona i Cambrils.

Poc després dels atemptats de l'estiu a Barcelona i Cambrils, la regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament de Manresa va sol·licitar a la secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generlalitat la realització d'una sessió sobre prevenció de l'extremisme violent , en la mateixa línia de les que ja es fan per a altres col·lectius, com ara de l'ensenyament.

La resposta va ser positiva i s'ha concretat en la sessió al casal de les Escodines. Es tracta d'una sessió pilot, la primera que es porta a terme per a aquest col·lectiu, que es farà també posteriorment en altres poblacions.

Prem per veure més contingut per a tu