Segueix-nos a les xarxes socials:

Ampans estrena un informatiu fet per usuaris de l'entitat

Serà de caràcter mensual i es difondrà a través de les xarxes socials

Ampans estrena un informatiu fet per usuaris de l'entitat

Acaba de néixer al Bages un nou canal informatiu. Es tracta d'un butlletí audiovisual que elaboraran un cop al mes els usuaris d'Ampans i que es difondrà a través de les xarxes socials. El primer programa ja es pot consultar (segueix llegint i fes clic al «play»).

L'informatiu aproparà als internautes l'actualitat corporativa d'Ampans i explicarà les novetats, projectes i esdeveniments de l'entiat, mostrarà el dia a dia dels seus centres, entrevistarà persones dels diferents equips de treball i presentarà els seus establiments i serveis laborals. El projecte s’emmarca dins de l’estratègia d’Ampans d’ampliar la participació en la comunicació de tota l’organització.

Els protagonistes del butlletí són les persones a qui Ampans dedica la seva missió i l’equip de producció i realització està format íntegrament per persones usuàries i professionals de l’entitat, que reben el suport de l’equip intern de comunicació amb formació i recursos tècnics.

Amb aquest nou projecte, Ampans vol que les persones amb discapacitat no només siguin protagonistes de la informació, sinó que la puguin produir i la puguin transmetre de primera mà a la societat.

Prem per veure més contingut per a tu