Segueix-nos a les xarxes socials:

Els Armats faran aquest vespre les seves tradicionals evolucions pels carrers de Moià

Divendres, a l'església parroquial, arrencarà la processó del Divendres Sant.

Les tradicionals evolucions dels Armats de Moià pels carrers del municipi donaran aquest vespre, com cada Dijous Sant, el tret de sortida als actes de Setmana Santa a la capital del Moianès.

La desfilada dels Armats començarà a les 9 del vespre a la plaça Major i durant el recorregut es faran les tradicionals evolucions de La Creu, el Quadre, el Tirabuixó, el Triangle, el Rellotge, la Cadena i l'Esgrima.

D'altra banda, divendres, també a les 9 del vespre, a l'església parroquial arrencarà la processó del Divendres Sant. Després de fer un recorregut pel nucli antic del municipi, els misteris tornaran cap a la Plaça Major on quedaran exposats i, com a cloenda, s'interpretarà el Cant de les Agonies.

Processó al Pont de Vilomara

La Confraria Marquet-Pont també celebra demà la processó de Divendres Sant al Pont de Vilomara. La comitiva sortirà a 2/4 de 9 del vespre de l'ermita de Matadars, al Marquet Paradís, i farà un recorregut pels carrers de la urbanització fins a arribar a l'església del poble, punt dels del qual retornarà cap a l'ermita.

Prem per veure més contingut per a tu