Segueix-nos a les xarxes socials:

Més de mil visitants a la jornada de portes obertes del campus universitari

La UManresa va rebre la visita de més de 700 persones, un 16% més que l'any passat; i la UPC, 450 persones, també més que l'any 2017

Més de mil visitants a la jornada de portes obertes del campus universitariarxiu particular

La UManresa, la UPC i la UOC van obrir portes dissabte per acollir famílies interessades en la seva oferta de formació universitària. La UManresa va rebre la visita de més de 700 persones, un 16% més que l'any passat; i la UPC, 450 persones, també més que l'any 2017. La residència universitària va tenir 150 visites, i 230 es van interessar per la biblioteca.

A UManresa-FUB, dels 700 visitants, 244 eren persones directament interessades en els estudis, sobretot de la facultat de Ciències de la Salut i 50 hi van anar atretes per l'oferta del Campus Professional. Els graus de la facultat de Ciències Socials van rebre 48 persones i sis més van visitar les instal·lacions per tenir informació del grau en Medicina.

Pel que fa a la UPC Manresa, els estudiants, entre els quals cada vegada hi ha més noies, van assistir a sessions de benvinguda en les quals se'ls va donar informació general del centre i del Campus de Manresa i després se'ls va fer una visita per les instal·lacions i van rebre informació de manera més personalitzada de tots els graus que s'imparteixen a l'escola.

Prem per veure més contingut per a tu