Segueix-nos a les xarxes socials:

Jornada per ajudar les famílies a triar escola pública

Les AMPA organitzen la segona trobada amb les direccions dels centres educatius

La Xarxa d'Associacions de Famílies de les Escoles Públiques (XAFEP) de Manresa convida les famílies amb infants per escolaritzar el curs que ve a conèixer de primera mà les 13 escoles públiques de la ciutat i començar a preparar la preinscripció en una jornada que tindrà lloc dissabte d'1/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 de la tarda.

És la segona jornada organitzada perquè les famílies puguin tenir les direccions dels centres a l'abast. Hi haurà un espai de trobada entre famílies que han de fer la preinscripció escolar i famílies que ja tenen infants escolaritzats, acompanyades de les direccions de les escoles per poder fer consultes, compartir dubtes i establir un contacte directe.

Prèviament, amb el lema «Fem valer l'escola pública», hi haurà una xerrada a càrrec de Jordi Collet Sabé, educador social i professor de sociologia de la UVIC-UCC, sobre la segregació escolar i l'equitat educativa i també hi intervindran la pedagoga Agnès Torras i les direccions dels centres públics de Manresa, que explicaran com és l'escola pública.

Prem per veure més contingut per a tu