Segueix-nos a les xarxes socials:

Nou cicle de Sant Andreu Salut per ajudar familiars de malalts

Ofereix cinc sessions de trobada entre cuidadors i professionals

Nou cicle de Sant Andreu Salut per ajudar familiars de malaltsSAS

La sala gòtica de l’Hospital de Sant Andreu ha acollit el taller “La comunicació amb el malalt amb demència. Per què em costa tant comunicar-m’hi?”, a càrrec de Maribel Martínez (Psicòloga clínica) i d’Imma Ficapal (Terapeuta

Ocupacional i Logopeda).

Una quinzena de persones van assistir a la primera d’aquestes trobades periòdiques que Sant Andreu Salut organitzarà enguany.

‘Cuidar-se per cuidar. Fem un cafè?’ és un espai de trobades entre cuidadors i professionals en les quals es busquen respostes per afrontar el dia a dia al costat d’un malalt amb demència o altres malalties. Per aquest any s’han programat cinc sessions conduïdes per professionals de l’Hospital de Sant Andreu, centre especialitzat en l’àmbit de la geriatria.

A banda de la que ja ha tingut lloc n'hi haurà quatre més:

  • 2 d’abril de 2019: “I un cop iniciats els tràmits de la dependència, què?”, a càrrec de Marisa Peña i Elisabeth Hernández (Treballadores socials).
  • 4 de juny de 2019: “Com mantenir la qualitat de vida d’una persona amb demència?”, a càrrec de Maribel Martínez (Psicòloga clínica), Elena Rovira (infermera).
  • 1 d’octubre de 2019: “Persones en situació d’últims dies al domicili. Què preocupa als cuidadors?”; a càrrec de l’equip PADES Bages.
  • 3 de desembre de 2019: “Preparem els àpats de Nadal pensant en les persones amb problemes de deglució”, a càrrec dels nutricionistes Hospital de Sant Andreu.

Les sessions, que es duran a terme amb grups reduïts, tenen una durada d’una hora i mitja, són gratuïtes i comencen a les 17 h a la Sala gòtica de l’Hospital de Sant Andreu.

Per inscriure-s’hi cal contactar amb la Susanna Subirana per telèfon (93.874.33.12, extensió 2294), correu electrònic (ssubirana@santandreusalut.cat) o a la recepció de l’Hospital de Sant Andreu.

Prem per veure més contingut per a tu