Segueix-nos a les xarxes socials:

Una avaria deixa sense aigua el barri Saldes-Plaça Catalunya

La incidència es va produir a 2/4 d'11 del matí a causa d'unes obres que es fan a l'avinguda Tudela

Una avaria deixa sense aigua el barri Saldes-Plaça Catalunyaaigües de manresa

Una avaria provocada per unes obres a l'avinguda Tudela de Manresa va deixar sense aigua una bona part del barri Saldes-Plaça Catalunya ahir al matí. Segons va poder saber Regió7, es va foradar una canonada durant unes obres que s'estan duent a terme a l'alçada del número 6 de l'avinguda Tudela, uns treballs que no depenen directament de la companyia d'aigua.

Per aturar la fuita i reparar els desperfectes, operaris d'Aigües de Manresa van haver de tallar el pas d'aigua al tram de la xarxa afectat. A conseqüència de l'avaria, que es va produir a les 10.35 h, van quedar sense aigua els veïns de l'avinguda Tudela, Miralpeix, camí de Cal Xerraire, carrer Joan Maragall, carrer Mestre Albagés, carrer Miquel Martí i Pol, carrer Santiago Rusiñol, passatge Padró, plaça Catalunya i la barriada Saldes. Els treballs per reparar l'avaria es van iniciar a quarts d'11 i es van allargar fins a quarts de 3, quan va quedar restablert el servei a tots els carrers afectats.

Aquesta avaria es va produir només dos dies després d'una altra fuita que també va ser causada accidentalment per unes obres que s'estan duent a terme a l'avinguda Tudela, just davant del punt on va tenir lloc la d'ahir al matí, a la cantonada amb el carrer Lleida. En aquest cas es va poder aturar la fuita d'aigua, que brollava amb força, al cap d'un quart d'hora. Va ser dissabte al migdia.

Prem per veure més contingut per a tu